Rolluiken bij mevrouw de Boer

Bunschoten

" Kooloos Zon & Huis weet goed de verwachtingen van de klant managen. De vriendelijkheid en service die de monteurs leverden had ik nog niet eerder meegemaakt. Erg positief! "

Het is alweer 2 maanden terug dat mevrouw de Boer op zoek was naar rolluiken voor haar gehele huis. Na goed georiënteerd te hebben op internet was het de webwinkel van Kooloos Zon & Huis die het meeste indruk maakte. Na telefonisch contact volgde er een afspraak in onze showroom. Toen het balletje eenmaal ging rollen ging het snel.

Na het bespreken en tekenen van de offerte was het aan de monteurs om het gehele huis van mevrouw de Boer te voorzien van A-kwaliteit rolluiken. Onderstaand geven enkele foto’s hier een beeld bij:

“Kooloos Zon & Huis weet goed de verwachtingen van de klant managen. In de showroom was ik al onder de indruk van de mooie rolluiken die ik zag, maar nu ze aan mijn huis gemonteerd zijn, ben ik helemaal verkocht. Ook de monteurs van Kooloos Zon & Huis waren erg bijzonder, en dat bedoel ik goed. De vriendelijkheid en service die de monteurs leverden had ik nog niet eerder meegemaakt. Erg positief!’’

Het is nu bijna 2 maanden terug dat wij het gehele huis van mevrouw de Boer hebben voorzien van rolluiken. Als er iets mis is met de rolluiken kan mevrouw de Boer altijd nog contact met ons opnemen en komen we zo snel mogelijk langs om de problemen op te lossen.

Als laatst merkt mevrouw de Boer nog op: “Als u op zoek bent naar een goed en een betrouwbaar product, dan bent u bij Kooloos Zon & Huis aan het goede adres. In combinatie met de uitstekende service beschikt Kooloos Zon & Huis zeker over de beste prijs-kwaliteitverhouding.’’

Bent u nog op zoek naar rolluiken voor het gehele huis? Kom eens langs in onze showroom dan bespreken we onder het genot van een heerlijk kopje koffie de mogelijkheden! Neem hier contact met ons op!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow