Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

Onze Merken

Ongeacht het product, bij kooloos werken we alleen met kwalitatieve merken.

Novoferm

Garagedeuren en duopoorten in alle soorten en maten. De producten van Novoferm zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen voor een duurzame woning. De diverse ontwerpen zorgen voor een passende toevoeging voor ieder huis.

Stobag

Stobag levert veranda’s, terras zonwering en screens van de hoogste kwaliteit. Als gold partner van Stobag bieden wij u alle kleuren zonder meerprijs.

Luxaflex

Luxaflex levert screens en terrasschermen. De bewezen kwaliteit van Luxaflex gaat gepaard met stijlvolle looks en innovatieve producten.

LuxxOut

Met de zonwering, terras- en windschermen, aluminium pergola’s en lamellen panelen van LuxxOut® kun je voortaan ontspannen, bijkletsen, borrelen, lezen of wegdromen op het moment dat en de manier die jij fijn vindt.

Corradi

PVC vouwdaken, lamellendaken en pergola zowering systemen met prachtig Italiaans design. De unieke ontwerpen zorgen voor een mooie combinatie tussen natuur en design. Bovendien zij de producten zeer weersbestendig.

Aluxe

Met de innovatieve veranda’s en schuifwanden van Aluxe geniet u het hele jaar van de buitenlucht. De Duitse fabrikant levert hoogwaardige producten die duurzaam, weersbestendig en onderhoudsarm zijn.

Laad meer