Unieke samenwerking tussen kooloos zon & huis en Corradi

Corradi staat voor overkappingen waar u optimaal van geniet. Het is een echt Italiaans designmerk, dat gekenmerkt wordt door typische Italiaanse elegantie. Christiaan Kooloos: “Daar letten ze ook echt op en ziet u terug in álle details. Sinds dit seizoen is Kooloos Zon & Huis dealer van Corradi en daar zijn wij best trots op, want ze werken het liefst met zo min mogelijk dealers, in plaats van met heel veel.”

De overkappingen van Corradi staan voor kwaliteit, design en exclusiviteit

Alle ontwerpen vormen een wisselwerking tussen natuur en design. Ze voeren drie soorten overkappingen, met daartussen een scala aan mogelijkheden en modellen: één met een lamellen dak, één met een PVC doek en de zonnezeilen. Corradi werkt op basis van exclusiviteit en gaat ook niet zomaar iedere samenwerking aan. Wél geloven ze in samen een concept vormen en verbinden ze graag hun dealers met bijzondere opdrachtgevers; zoals bijvoorbeeld Kees Smit Tuinmeubelen.

‘Made in Italy’

Corradi staat voor kwaliteit voor het leven, maar ook voor schoonheid. Zij ontwerpen en creëren al oplossingen voor Outdoor Living sinds 1978. Elegant, eenvoudig en nooit alledaags. Dat is de stijl van Corradi. Het zorgt voor de onmiskenbare look, een van de sterke punten van het merk, dat zijn wortels heeft in de cultuur van maatwerk en vakmanschap: Made in Italy. Passie voor onconventionele oplossingen en aandacht voor details zoals verlichting, sluitingen en accessoires zijn slechts twee van de geheime ingrediënten die het mogelijk maken om unieke ruimtes te creëren.

Bent u benieuwd welke overkapping van Corradi bij uw woning past? Of wilt u de verschillende soorten bekijken in onze showroom? Kom langs en wij vertellen u graag meer!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow