Knikarmscherm: zonwering voor buiten én binnen

Knikarmscherm: zonwering voor buiten én binnen

De zomers worden warmer en zonniger, waardoor we steeds vaker en langer van het buitenleven genieten. Tegelijkertijd is het belangrijk om niet te lang in de felle zon te zitten en de hitte regelmatig te vermijden. Om schaduw in uw tuin te creëren en het zonlicht uit uw huis te weren, bieden wij u bij Kooloos Zon & Huis de perfecte oplossing: een knikarmscherm (of terrasscherm). 

Ontdek in deze blog waarom een knikarmscherm van Kooloos Zon & Huis een slimme keuze is voor uw tuin én huis. Lees snel verder wat een zonnescherm u kan bieden!

Voordelen van een knikarmscherm

Met een knikarmscherm geniet u niet alleen van schaduw en verkoeling in uw tuin of huis. Een terrasscherm brengt ook andere voordelen met zich mee:

1. Bescherming tegen zon en uv-straling

Een knikarmscherm beschermt u tegen de zon én de schadelijke effecten van uv-straling. Zo geniet u zorgeloos van het buitenleven, terwijl u uw huid en gezondheid beschermt.

2. Flexibiliteit

Dankzij de flexibele armen, kunt u het scherm op verschillende posities instellen. Zo creëert u altijd de gewenste hoeveelheid schaduw.

3. Maatwerk

Een knikarmscherm wordt op maat gemaakt en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo sluit het zonnescherm perfect aan op uw wensen en behoeften.

4. Waardeverhoging huis

Een knikarmscherm biedt niet alleen praktische voordelen. Het verhoogt ook de waarde van uw woning. Een goed geïnstalleerd én stijlvol zonnescherm vergroot de aantrekkingskracht voor potentiële kopers.

Elektrisch knikarmscherm

Bij Kooloos Zon & Huis adviseren wij onze klanten altijd om voor een elektrisch knikarmscherm te gaan. Het biedt u namelijk meer gemak en comfort. Met een elektrisch knikarmscherm van Allround Zonwering, Luxaflex® of Stobag met een Somfy® motor bedient u gemakkelijk het scherm. Zo hoeft u niet meer zelf het doek in en uit te rollen, maar creëert u eenvoudig met een afstandsbediening of appje op uw telefoon schaduw wanneer de zon te fel wordt of wanneer u meer privacy wilt.

Kooloos Zon & Huis dé leverancier van uw knikarmscherm of terrasscherm

Bij Kooloos Zon & Huis begrijpen wij dat elk huis, elke tuin én elk mens anders is. Daarom leveren en monteren wij op maat gemaakte knikarmschermen in diverse afmetingen en kleuren, geschikt voor zowel kleine als grote tuinen en terrassen. U kunt erop vertrouwen dat wij terrasschermen leveren van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Zo bieden wij een ruime keuze aan frame- en doekkleuren, zodat u het scherm kunt afstemmen op de stijl van uw huis en tuin. Zo is uw zonnescherm niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Wie wil dat nou niet?

Wilt u deze zomer optimaal genieten van de schaduw van tuin en de hitte in uw huis verminderen? Bij Kooloos Zon & Huis denken wij graag met u mee. Neem voor meer informatie over knikarmschermen hier vrijblijvend contact met ons op of maak een showroomafspraak.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow