Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

Ontdek de talloze mogelijkheden bij Kooloos Zon & Huis. Wij denken graag met u mee en geven u een oplossing op maat, passend bij uw woning én wensen. Zodat u elk seizoen kunt genieten van uw huis én tuin. Service, kwaliteit, vakmanschap en garantie staan daarbij hoog in het vaandel. Het bewijs hiervan is het lidmaatschap van brancheorganisatie Romazo. We werken dus uitsluitend met producten, partners en personeel die deze drie pijlers ook heel belangrijk vinden. Deze aanpak en kijk op kwaliteit heeft ons in 2009 het Romazo Garant Keurmerk opgeleverd, waar wij nog elke dag ontzettend trots op zijn.

Het Romazo Garant Keurmerk

Het Romazo Garant Keurmerk krijg je niet zomaar. Hiervoor moet Kooloos Zon en Huis aan diverse strenge eisen voldoen. Jaar in, jaar uit. We worden namelijk om het jaar getoetst door een onafhankelijk keuringsinstituut dat ons aan de hand van een lijst met meer dan 60 eisen controleert. Eisen die u een hoop plezier opleveren. Want als consument krijgt u dankzij het keurmerk namelijk de garantie dat u met een degelijk bedrijf in zee gaat. Wij hebben enkel goed opgeleid en deskundig personeel in dienst en werken met producten van de beste kwaliteit.

Samen sta je sterker

Voorkom verrassingen bij de aanschaf van rolluiken, markiezen of zonwering met het Romazo Garant Keurmerk

  • Vijf jaar garantie
  • Professionele installatie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Zekerheid van levering en installatie
  • Maatschappelijk verantwoord

Benieuwd of Kooloos ook u kan helpen?

Wij bieden een ruim assortiment aan overkappingen, veranda’s, serres, rolluiken, zonweringen, garagedeuren, glaswanden en horren. We werken uitsluitend met de beste merken, zoals Betalux, Stobag, Roma, Solar by Bubendorff, ALuxe, Allround Zonwering, Novoferm, Corradi en Luxaflex. U bent (zodra het weer mag) van harte welkom in onze showroom om de verschillende producten en mogelijkheden te bekijken. Maakt u online of telefonisch alvast een afspraak? Dan weten wij zeker dat wij u van (vrijblijvend) advies kunnen voorzien.

Onze Merken

src
src
src
src
src