Thuis in elk seizoen dankzij overkapping met glazen dak en geïsoleerde garagedeur voor de familie Duijst

Thuis in elk seizoen dankzij overkapping met glazen dak en geïsoleerde garagedeur voor de familie Duijst

Bunschoten-Spakenburg

" "Dankzij de overkapping met glazen dak, geïsoleerde garagedeur en schuifwanden in de woonkamer, kunnen wij élk seizoen volop genieten van onze woning." "

Vanaf het moment dat Maria en Tim Duijst een woning in de nieuwbouwwijk Zuyderzee aan de Dijk in Bunschoten-Spakenburg kochten, hadden zij de wens om een overkapping aan hun woning te plaatsen. “Mét een openschuivend glazen dak”, vertelt Maria. Na verschillende mogelijkheden in kaart gebracht te hebben, kwamen zij bij Kooloos Zon & Huis terecht. In dit interview vertelt Maria hoe zij hun overkapping volledig naar wens hebben laten maken en nu genieten van optimaal wooncomfort!

Drive-in woning met een terras

In 2021 kochten Maria en Tim een drive-in woning met een terras van 18m² op de eerste verdieping. Op dit terras wilden zij graag een overkapping mét een handmatig, open te schuiven glazen dak plaatsen. “Zodat wij elk seizoen van het prachtige uitzicht over het randmeer kunnen genieten. Én niet het gevoel krijgen dat wij bij warm en zonnig weer in een aquarium opgesloten zitten”, vertelt Maria.

Overkapping met glazen dak

Dat kon Kooloos Zon & Huis regelen! “Wij zijn bij verschillende bedrijven gaan kijken en hebben prijzen vergeleken voor alternatieve opties, maar kozen uiteindelijk voor Kooloos”, vertelt Maria. Waarom? “Allereerst omdat zij een partij waren die een overkapping met een handmatig, openschuivend glazen dak konden leveren. Maar ook om het feit dat zij ter plaatse de situatie kwamen bekijken, écht met ons meedachten en een eerlijke prijs voorlegden.”

 

Glazen wanden, onderliggende zonwering én spiekozijnen

De familie Duijst koos uiteindelijk voor een overkapping met een volledig handmatig, schuivend -cabrio- dak van Aluxe®, de Designline. Maar daar bleef het niet bij. Maria vertelt enthousiast: “In de overkapping hebben wij volledig open te schuiven glazen wanden, elektrisch bedienbare onderliggende zonwering én een terrasverwarmer laten plaatsen. Ook heeft Kooloos aan de linker- en rechterzijde van de overkapping aluminium schuttingen mét daarboven spiekozijnen geplaatst.”

Geïsoleerde, elektrische sectionaaldeur

Om hun woning volledig thuis in elk seizoen te maken lieten zij ook een geïsoleerde, elektrische sectionaaldeur met inloopdeur plaatsen. “De garagedeur die bij onze woning werd opgeleverd was namelijk een niet, geïsoleerde aluminium kanteldeur. Kooloos dacht óók hierbij echt met ons mee”, vertelt ze.

Steellook aluminium wanden

Maria vervolgt: “Dankzij Kooloos houden wij ook op de eerste verdieping de warmte in onze woning binnen. Het trapgat op de eerste verdieping is namelijk voorzien van drie aluminium, witte steellook schuifwanden met blank veiligheidsglas. Deze deuren lopen in een drie sporen rail die voorzien zijn van een softclose systeem.”

Élk seizoen genieten

De producten van Kooloos Zon & Huis leveren Maria en Tim veel op. “Dankzij de overkapping met glazen dak, geïsoleerde garagedeur en schuifwanden in de woonkamer, kunnen wij élk seizoen volop genieten van onze woning. Het zijn echt de puntjes op de ‘i’ die Kooloos voor onze woning heeft gerealiseerd”, vertelt Maria. Zij raden Kooloos Zon & Huis dan ook zeker, aan anderen, aan: “Bij Kooloos ben je namelijk geen nummer. Het is geen massabedrijf. Ze zijn enorm klantvriendelijk. Wanneer je belt of appt komen zij gelijk. Daarmee springen zij er echt uit.”

Bent u benieuwd wat onze overkappingen en garagedeuren voor uw wooncomfort kunnen betekenen? Plan een gratis adviesgesprek in, bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow