Terrasoverkapping als ideale verlengstuk

Amersfoort

" Ik zocht een verlengstuk voor mijn woonkamer en kwam al snel bij de schuifbare terrasoverkapping van Kooloos Zon & Huis uit. "

Henk de Jong uit Amersfoort was op zoek naar een zo transparant mogelijke overkapping voor zijn patio. “Ik zocht een verlengstuk voor mijn woonkamer en kwam al snel bij de schuifbare terrasoverkapping van Kooloos Zon & Huis uit.” Een overkapping bestaande uit drie segmenten met ieder vier panelen, zodat hij tot wel 75% open geschoven kan worden!

Verschuifbare panelen terrasoverkapping

Alle panelen kunnen verschoven worden. “Dat is echt super! Wanneer het lekker weer is kan ik ’s ochtends mijn koffie gewoon buiten drinken. De zon schijnt op de veranda, dan wordt het wat warmer en schuif ik gewoon een luik open voor frisse lucht. Ideaal.”

Hoogwaardige kwaliteit

Bunschoten-Spakenburg staat voor kwaliteit en dat is wat Henk naar Kooloos Zon & Huis bracht. “Kennissen hadden mij al over deze zaak verteld en daarom besloot ik de showroom in Bunschoten te bezoeken. Alles zag er goed uit en ik was direct enthousiast. Christiaan Kooloos heeft mij goed geholpen om een topproduct uit te kiezen, volledig passend bij mijn wensen. Ik vond het ook prettig om te merken dat Christiaan voor de volle 100% achter zijn producten staat.”

Topservice van A tot Z

Kooloos Zon & Huis neemt de klant het gehele proces mee, van oriëntatie tot aan de oplevering. “Het resultaat mag er wezen. Tijdens het hele traject verliep de communicatie goed en hadden we veel contact. Ik werd continu op de hoogte gehouden en dat gaf mij vertrouwen. Ik kan Kooloos Zon & Huis iedereen aanraden. Dat heb ik zelfs al gedaan. Een vriend van mij zocht precies hetzelfde voor zijn woning en ik heb hem zonder twijfel direct doorverwezen.”

Bent u ook op zoek naar een verlengstuk voor uw woning? Of een andere oplossing om uw wooncomfort te vergroten? Kom dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow