Overkapping bij van de Geest

Bunschoten

" De communicatie was helder en ze werkten heel netjes. Binnen één dag stond de hele constructie, zo konden we aan het einde van de dag direct genieten! "

Klantverhaal Familie van de Geest

De familie van de Geest was op zoek naar een overkapping voor in de tuin. De familie had al een pergola met zonweringsdoeken staan en wilden deze vervangen voor een nieuwe overkapping met glas. Toen Christiaan Kooloos, eigenaar Kooloos Zon en Huis, bij de familie langskwam, kreeg hij direct inspiratie: het leek hem een goed idee om de houten constructie van de pergola deels te hergebruiken en daarmee de nieuwe overkapping te bouwen. Het eindresultaat zou een combinatie van de pergola en de overkapping met glas zijn. Dit idee was voor de familie fantastisch. Familie van de Geest: “Dit is echt maatwerk. We vinden het zo fijn dat Christiaan zelf met een idee kwam toen we onze wensen bespraken. Kooloos Zon en Huis denkt echt met je mee en luistert naar de klant. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren”.

De keuze voor Kooloos

Familie van de Geest: “Het eerste contact met Kooloos voelde direct goed en vertrouwd. Ze kwamen heel vakkundig over en dat hebben ze ook laten zien tijdens het hele proces. Voordat ze zijn gestart met het bouwen van de constructie liet Kooloos eerst zien hoe de tuin en de pergola er uit zouden komen te zien. Uiteraard was er nog ruimte voor aanpassingen of andere ideeën over het uiteindelijke ontwerp van de overkapping. Hierdoor kwamen wij niet voor onverwachte verrassingen te staan!”

Complimenten voor Kooloos!

Familie van de Geest: “Wij zijn zeer tevreden met het mooie eindresultaat. “We krijgen altijd complimenten over de overkapping. Deze complimenten zijn voor Kooloos, want zij hebben vakkundig maatwerk geleverd, waar we heel blij mee zijn! Daarom zouden wij Kooloos zeker aanraden.”

Christiaan Kooloos: “Het actief mogen meedenken met de klanten in hun “woonwensen” geeft heel veel voldoening. Als we de verwachtingen dan ook nog eens meer dan waarmaken, geeft dat echt een kick. Hier doe je het namelijk allemaal voor!”

Bent u ook op zoek naar een mooie overkapping of andere oplossingen voor binnen of rondom uw huis? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow