Zonwering bij mevrouw Koelewijn

Bunschoten

" Ik kan Kooloos Zon & Huis aan iedereen aanbevelen en heb dit ook al meermaals gedaan! "

Pea Koelewijn was op zoek naar zonwering voor haar huis in Spakenburg. Uiteindelijk is zij hiervoor bij Kooloos Zon & Huis terecht gekomen.

Zonwering

Christiaan Kooloos legt uit: “We hebben aan de achterzijde van het huis over de gehele breedte een pergola-zonwering geïnstalleerd. Zo is er voldoende schaduw in de zomer. Ook hebben we screens geïnstalleerd. Dit is een duurzame vorm van verticale zonwering die toepasbaar is in tal van situaties. Dit product beschermt het interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen. Bovendien zijn onze screens uitgevoerd met compacte cassette en geleiders zodat het esthetisch gezien fraai aansluit op het kozijn.”

Pea Koelewijn: “De installateurs van Kooloos zijn leuke jongens en ze zijn heel prettig in de omgang. Het is fijn als je als klant met goede en zelf opgeleide monteurs te maken krijgt. De pergola-zonwering en screens bevallen super goed en het staat prachtig! Ik kan Kooloos Zon & Huis aan iedereen aanbevelen en heb dit ook al meermaals gedaan!”

Bent u ook op zoek naar zonwering voor uw huis? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow