Zonwering bij Fam. Ruizendaal

Spakenburg

" We werden goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen. Dit in combinatie met een mooie prijs zorgde voor onze keuze voor Kooloos. "

De familie Ruizendaal was op zoek naar rolluiken en een markies voor hun nieuwe huis in Spakenburg. Na wat rondkijken en vergelijken hebben ze uiteindelijk voor Kooloos Zon en Huis gekozen.

“We werden goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen. Dit in combinatie met een mooie prijs zorgde voor onze keuze voor Kooloos,” vertelt Janne-Marinda Ruizendaal.

Markies en rolluiken

Christiaan Kooloos legt uit: “We hebben aan de voorzijde van het huis een markies gemonteerd. Daarnaast is er een rolluik geplaatst bij de ouderslaapkamer van de familie. Dit beviel erg goed en daarom hebben onze monteurs ook een rolluik geïnstalleerd bij de kamer van de dochter.”

Janne-Marinda: “De monteurs waren erg vriendelijk en altijd op tijd. Het was erg fijn dat ze ook rekening hielden met onze dochter, door zo min mogelijk lawaai te maken. Ze ruimden alles direct op en lieten het altijd netjes achter.”

Voordelen van rolluiken

Door de rolluiken is de familie Ruizendaal beter beschermd tegen inbraak én besparen ze op hun energiekosten. En dat was niet het enige!

“We zijn heel blij met de markies en de rolluiken. Ons dochtertje slaapt zelfs langer omdat de rolluiken haar kamer donkerder maken! We zijn ook erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de prettige service. Het is fijn dat we altijd kunnen bellen als we nog vragen hebben,” aldus Janne-Marinda.

Bent u ook op zoek naar rolluiken of markiezen voor uw huis? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in onze showroom!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow