Zonwering bij Fam. Zinnemers

Bunschoten

" De prijs kwaliteit verhouding van Kooloos Zon & Huis is enorm goed. Daarnaast is de service en hulp achteraf goed geregeld "

De familie Zinnemers kwam via onze webwinkel met Kooloos Zon & Huis in aanraking. De kwaliteit die onze producten uitstraalden hebben de familie Zinnemers overtuigt om contact met ons op te nemen.

Bij Kooloos Zon & Huis hebben we voor iedere klant veel aandacht. Vakkundigheid, eerlijkheid en kwaliteit staan hierin centraal. Meneer Zinnemers vertelt: ‘’Zelf ben ik verkoper en vind het daarom belangrijk om vakkundig geholpen te worden. Bij Kooloos Zon & Huis is het niet zo dat het duurste altijd het beste voor je is. Wij waren op zoek naar een terrasscherm met 3,50 meter uitval, toch gaf de verkoper ook een alternatief met 3,00 meter uitval omdat het prijstechnisch goedkoper was, dit vonden wij erg prettig. Achteraf werd de offerte volledig besproken en kreeg ik uitleg over alle kosten.’’

Kooloos Zon & Huis heeft enkele weken later vakkundig de zonwering geïnstalleerd. ‘’Bij Kooloos Zon & Huis proberen we altijd binnen enkele weken ons product te leveren. Van de familie Zinnemers hoorden wij later dat het zonnescherm iets te schuin hing. Dit hebben we direct opgelost. Ook de nazorg is een belangrijk onderdeel van de service die wij bieden aan onze klant.’’ Vertelt Christiaan Kooloos.

Tenslotte merkt de familie Zinnemers nog op: ‘’De prijs kwaliteit verhouding van Kooloos Zon 7 Huis is enorm goed. Daarnaast is de service en hulp achteraf goed geregeld. Het is het totaalpakket dat Kooloos Zon & Huis levert wat ons erg goed bevallen is. Als ik een cijfer moest geven voor het product, de dienstverlening en het bedrijf gaf ik ze een 9.

Bent u ook opzoek naar ons totaalpakket? Neem dan gerust een keer contact met ons op!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow