Overkapping met glazen schuifwand en bovenliggende zonwering voor familie Hollenberg

Overkapping met glazen schuifwand en bovenliggende zonwering voor familie Hollenberg

Bunschoten-Spakenburg

" Dankzij de overkapping kunnen wij zowel overdag als in de avond van het buitenleven genieten. "

De familie Hollenberg twijfelde tussen een nieuw zonnescherm óf een overkapping voor op hun terras. Na een aantal bedrijven benaderd en bezocht te hebben, kozen zij uiteindelijk voor een overkapping met glazen schuifwand en bovenliggende zonwering van Kooloos Zon & Huis.

Waarom een overkapping? En wat hun ervaring met Kooloos Zon & Huis is? In dit interview vertelt Mari Hollenberg er meer over.

Prachtige tuinkamer in de showroom

Na verschillende bedrijven benaderd en bezocht te hebben, bracht Mari een bezoek aan onze showroom. Hoe dat verliep? “Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg een lekkere kop koffie. Het voelde gelijk vertrouwd. In de showroom zag ik een prachtige tuinkamer (overkapping) die mij meteen aansprak. De schuifwanden die erin zaten zorgden voor een knusse en beschutte sfeer. En laten we vooral de zonwering die erop zat niet vergeten.”

Overkapping van alle gemakken voorzien

Na het bezoek aan de showroom was de keus van de familie Hollenberg snel gemaakt. Zij gingen voor een Topline overkapping van Aluxe® mét een glazen schuifwand en bovenliggende Vinci 250 zonwering met zon- en windsensor van Allround Zonwering. “Na mijn bezoek kregen wij al binnen een paar dagen een offerte opgestuurd. Daar wilden wij nog wat kleine dingen in aanpassen en daarna was het akkoord. Zo konden al snel de materialen voor onze overkapping besteld worden”, vertelt Mari.

Van het opmaken van de offerte tot montage: alles verliep vlot

Na de snelle offerte verliep ook de levering vlot. “We hebben begin april onze handtekening onder de orderbevestiging gezet en eind mei stond de overkapping met glazen schuifwand en bovenliggende zonwering al in onze tuin. De montage duurde ongeveer 4 dagen. Wij vonden dat ongelooflijk snel!”, vertelt Mari enthousiast. Alles was perfect geïnstalleerd”, aldus Mari. Maar dat was niet het enige waar Mari enthousiast over was. Hij was ook zeer positief over de monteurs: “De monteurs waren vriendelijk en beleefd, vroegen keurig of ze gebruik mochten maken van het toilet en zorgden ook nog eens voor een gezellige sfeer.”

Thuis in elk seizoen

Wat de belangrijkste meerwaarde van de oplossing(en) van Kooloos Zon & Huis voor de familie Hollenberg is? “Dat wij zowel overdag als in de avond van het buitenleven kunnen genieten. Wij zijn echte buitenliefhebbers. Zodra de zon ook maar een beetje schijnt, zijn we buiten te vinden. Als het koud wordt sluiten we de schuifwanden. Wordt het warm? Dan zetten wij ze open. Willen we zon? Dan openen we de bovenliggende zonwering. Willen we wat meer schaduw? Dan sluiten we de zonwering. De oplossingen bieden talloze mogelijkheden en hiermee zijn wij thuis in elk seizoen”, vertelt hij.

Uitstekende service

Op zoek naar een partij met uitstekende service? Dan ben je volgens Mari bij Kooloos Zon & Huis aan het juiste adres: “Dat is niet het enige. Ook de kwaliteit van hun producten is van topniveau. Daarnaast dringen ze niet aan om bij hen te kopen, maar luisteren naar je wensen. Ze geven eerlijk advies en laten je vrij in je keuzes. Ze bieden suggesties over wat beter zou kunnen of wat handiger is, maar dwingen je niet tot aankoop. Dat is iets wat ik enorm waardeer”, sluit Mari af.

Bent u benieuwd wat onze overkapping mét glazen schuifwand en bovenliggende zonwering voor uw wooncomfort kan betekenen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in, bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg of neem hier contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow