Een familieplek in de tuin

Bunschoten

" De monteurs van Kooloos zijn zeer harde werkers en aardige sociale kerels die zonder problemen hun werk netjes afleveren. "

De familie Koelewijn was op zoek naar een leverancier die hen kon helpen om een gezellige familieplek te creëren in de tuin. Door aanbevelingen van familie zijn ze uiteindelijk bij Kooloos terecht gekomen.

Christiaan Kooloos legt uit: “We hebben voor de familie Koelewijn gekozen voor een houten veranda en een pergola zonwering. Door het op maat maken van een regengootje van PVC doek, sluit de pergola zonwering naadloos aan op de veranda. Optimaal genieten dus!”

Binnen enkele weken is Kooloos Zon & Huis langs geweest bij de familie Koelewijn om de veranda met zonwering te plaatsen.

“De installatie voorliep voorspoedig. De monteurs van Kooloos zijn zeer harde werkers en aardige sociale kerels die zonder problemen hun werk netjes afleveren. Ook gaven ze ons goede, duidelijk instructies over het product,” aldus Theo.

Zoals op de foto te zien is, is er een knusse zitplaats gecreëerd. Kooloos heeft met de houten veranda puur maatwerk geleverd. Bovendien zijn de wanden bekleed met Douglas hout en is de veranda voorzien van ingebouwde spotjes.

“Wij bevelen Kooloos zeker aan anderen aan.  Door de combinatie van een goede voorbereiding, een uitstekende kwaliteit van de veranda en de prettige service zijn wij zeer tevreden over onze keuze voor Kooloos,” rondt Franciska af.

Bent u ook op zoek naar een overkapping voor een gezellige familieplek op maat in uw tuin? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op, of kom langs onze showroom!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow