De ultraline tuinkamer: een verlengstuk van ons huis

Bunschoten

" Onze tuinkamer staat als een huis, dus ik zou Kooloos Zon & Huis aan iedereen aanbevelen "

Familie de Jong uit Bunschoten was op zoek naar een oplossing voor hun terras op het zuiden. verlengstuk voor zijn huis. “Van pergola, tot zonnescherm of overkapping. We hadden zelf nog geen idee wat we precies wilden. Dankzij de adviezen van Kooloos is het de ultraline tuinkamer geworden. Een hele mooie bijkomstigheid is dat we nu ook in het voor- en naseizoen al kunnen genieten van de zon en de tuin. Zonder het koud te hebben.” vertelt Hans. Een aantal jaar geleden leerde hij Kooloos Zon & Huis al zakelijk kennen. Hans: “Ik wist daardoor dat ik bij Christiaan kon rekenen op kwaliteit, een eerlijk advies én een goede prijs-kwaliteitverhouding”.

Eerlijk advies

Tijdens een bezoek aan de showroom in Bunschoten-Spakenburg hebben Hans en zijn vrouw veel ideeën opgedaan. Ze bekeken verschillende veranda’s als ook serres. Toch leek het hen beter om, voordat ze het offertetraject in zouden gaan, eerst een inmeetafspraak in te plannen. Hans legt uit: “Toen Christiaan bij ons kwam inmeten, hebben we samen gespard over de mogelijkheden. Omdat onze tuin op het zuiden ligt, adviseerde hij ons om te kiezen voor een ultraline tuinkamer met glazen dak en niet voor een lamellendak. Dit bracht namelijk een aantal nadelen met zich mee. Ook kregen we veel praktische tips, voor het schoonmaken van het glazen dak en de witte aluminium constructie bijvoorbeeld.”

Kwaliteitsproducten

Naast het deskundige advies en de goede service, sprak ook de kwaliteit van de producten de familie heel erg aan. Hans zegt hierover: “Wij zijn best kritisch: kwaliteit vinden we dan ook veel belangrijker dan de laagste prijs. En dankzij de expertise van Christiaan en de ervaringen die we hoorden van anderen, wisten wij zeker dat Kooloos Zon & Huis ons die gewenste kwaliteit kon leveren. Daarnaast vonden we het ook heel fijn dat Kooloos Zon & Huis tijdens de bouw er goed op toeziet dat alles uitgevoerd wordt volgens afspraak. Wij zijn ook zeer tevreden over de nazorg. De tuinkamer staat als een huis: wij zouden het iedereen aanbevelen!”

Haal de natuur naar binnen

Met een tuinkamer verander je jouw terras in een heerlijke leefruimte. Waardoor je alle seizoenen kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Je zit midden in de natuur, maar beleeft toch het comfort van binnen. En dat is precies de reden waarom Hans en zijn vrouw kozen voor een tuinkamer: “We beseffen nu dat we elk seizoen kunnen genieten van de tuin, ook als het buiten nog net iets te koud is om buiten te leven en wonen. Dankzij de tuinkamer kunnen we nu ook in november ‘buiten zitten’ als de zon schijnt, hebben we extra woonruimte én is de waarde van ons huis verhoogd.”

Op zoek naar een veranda, serre of tuinkamer voor uw woning? Bel gerust of kom langs in onze showroom! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow