Aluminium pergola mét aluminium shutters voor familie Bosch

Aluminium pergola mét aluminium shutters voor familie Bosch

Bunschoten-Spakenburg

" Dankzij de aluminium overkapping mét shutters kunnen wij elk seizoen genieten van ons terras. De aluminium shutters bieden zowel beschutting tegen de zon áls wind en regen. Daarnaast biedt het ons privacy en geeft het de woning een speels karakter. "

In 2021 verhuisde de familie Bosch uit Bunschoten-Spakenburg naar een hoekwoning met de woonkamer, keuken én het terras op de eerste verdieping. Zij hadden de wens om op het terras een overkapping met aluminium lamellen te plaatsen. Dit om privacy en beschutting tegen zon, wind en regen te creëren. Na verschillende leveranciers te hebben benaderd, kwamen zij bij Kooloos Zon & Huis terecht.

In dit interview vertelt Arend Bosch waarom zij voor Kooloos Zon & Huis kozen en voor welke oplossingen zij uiteindelijk zijn gegaan.

Een partij die écht met hen meedacht

De familie Bosch was op zoek naar een partij die écht met je meedenkt, advies geeft op basis van hun wensen en duidelijk is over de kosten. “Dit vonden wij bij Kooloos Zon & Huis. Wij hebben eerst contact gehad met grotere partijen die overkappingen voor horeca leveren, maar dat was niet wat wij zochten. Omdat Kooloos Zon & Huis bij ons in het dorp zit, besloten we bij hen te gaan kijken”, vertelt Arend.

Aluminium pergola met aluminium shutters

Dat pakte goed uit! “Samen met Pieter Waling Walinga zijn wij om tafel gaan zitten om onze wensen te bespreken. Op basis daarvan heeft hij tekeningen gemaakt en in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn”, vervolgt Arend. “Uiteindelijk is het een aluminium pergola van LuxxOut mét dicht dak geworden en aluminium shutters van StyleShutters als wand onder de overkapping.”

Aluminium shutters bieden beschutting en privacy

Daar zijn zij enorm tevreden mee: “Dankzij de aluminium overkapping mét shutters kunnen wij elk seizoen genieten van ons terras. De aluminium shutters bieden zowel beschutting tegen de zon áls wind en regen. Daarnaast biedt het ons privacy en geeft het de woning een speels karakter. Wij krijgen er enorm veel complimenten over. We zijn zelfs door een paar mensen gebeld hoe wij dit zo mooi voor elkaar hebben gekregen. Als dat gebeurt, dan weet je dat je de juiste partij hebt gekozen”, vertelt Arend.

De communicatie liep heel soepel

De familie Bosch is ook erg te spreken over de communicatie met Kooloos Zon & Huis. “De communicatie liep heel soepel. We raden Kooloos Zon & Huis dan ook bij anderen aan. Ze denken namelijk écht met je mee. Ook toen wij de vergunning voor de overkapping moesten aanvragen. Dat was erg fijn”, sluit Arend af.

Bent u benieuwd wat onze aluminium overkappingen mét aluminium shutters voor uw wooncomfort kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in, bezoek onze showroom in Bunschoten-Spakenburg of neem hier contact met ons op.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow