Sunscreens

Aanmerkelijk koeler in huis dankzij een terrasscherm en sunscreens

Amersfoort

" We werden wederom goed geadviseerd én kregen ook kleurstalen mee, zodat we die thuis nog eens naast de huidige screens en kozijnen konden houden "

De tuin van de familie Grant Helmus uit Amersfoort ligt op het zuidwesten, wat betekent dat de zon bijna de hele dag op het huis staat. “Dit zorgde vooral in de zomermaanden voor een erg warm huis”, legt Alice Grant Helmus ons uit. Daarom ging de familie op zoek naar een terrasscherm en twee sunscreens voor de eerste verdieping. Ze begonnen hun zoektocht via een buurtapp door een berichtje te sturen. “In de buurtapp werd onder andere Kooloos Zon & Huis een aantal keer genoemd. Dat gaf vertrouwen”, vertelt Alice. Na het opvragen van drie offertes bij verschillende partijen kozen ze vol overtuiging voor Kooloos Zon & Huis.

Professioneel, productkennis en meedenkend

Alice Grant Helmus: “We hebben voor Kooloos gekozen, omdat zij heel professioneel overkwamen. Dat begon al bij het inmeten. Christiaan kwam alles inmeten met een laser, waar een ander bedrijf dat nog met een houten meetstok deed. Vervolgens bood Kooloos ons geen standaardoplossing aan, maar een persoonlijke oplossing passend bij onze wensen en budget.”

Alice vertelt verder: “Toen we het huis kochten, zaten er al sunscreens op de beneden- en tweede verdieping. We vonden het daarom erg belangrijk dat de nieuwe zonwering matchte met de huidige screens en bij het grijze kleurbeeld van het huis. Om een goede keuze te maken, zijn we naar de showroom in Bunschoten gegaan. Zo konden we de kleuren en het materiaal in het echt bekijken. We werden wederom goed geadviseerd én kregen ook kleurstalen mee, zodat we die thuis nog eens naast de huidige screens en kozijnen konden houden. Dat we de metalen onderdelen in een specifieke RAL-kleur konden krijgen, bewees ons maar weer dat we met een professionele, meedenkende partij te maken hadden.”

Thuis in elk seizoen

Door te kiezen voor een elektrisch terrasscherm met knikarm van het zwitserse merk STOBAG en nieuwe sunscreens op de eerste verdieping, geniet de familie Grant Helmus vooral in de zomermaanden van een koeler huis.

In tegenstelling tot normale acryldoeken, bieden de screen-doeken die STOBAG gebruikt een zekere transparantie. De omtrek van de omgeving wordt waargenomen, terwijl bescherming tegen inkijk en wind voldoende blijft gegarandeerd. Het geperforeerde en ietwat transparante screen-doek is zeer stevig en blijft opgerold in de beschermende aluminiumcassette als deze niet wordt gebruikt.

Bent u benieuwd wat onze sunscreens en terrasschermen voor uw woonplezier kunnen betekenen? Bezoek onze showroom in Bunschoten of neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow