Op naar 2020 met Kooloos Zon en Huis | Thuis in elk seizoen

Terug- en vooruitblikken met Christiaan Kooloos

Trots! Dit woord omschrijft toch wel het beste hoe Kooloos Zon en Huis 2019 heeft afgesloten. “We hebben een heel goed jaar gedraaid met mooie projecten, fijne klanten en niet onbelangrijk: samen met onze medewerkers. Ook hen zet ik graag even in het zonnetje, want zonder hadden we niet zo’n fantastisch jaar gehad”, vertelt Christiaan Kooloos enthousiast.

Samen met Christiaan blikken we terug op 2019 én kijken we vooruit naar 2020.

Waardevolle samenwerkingen, mooi merken

“In 2019 zijn we een aantal mooie samenwerkingen aangegaan.” Eén van deze samenwerkingspartners is Kees Smit Tuinmeubelen. Kooloos Zon en Huis is totaalleverancier van veranda’s en overkappingen bij Kees Smit. “In de Experience Store XXL Amersfoort hebben we vier mooie veranda’s neergezet.” Christiaan gaat verder: “En het zijn niet alleen maar veranda’s die u daar kunt zien, maar ook diverse extra producten en accessoires, zoals een lamellendak of zonwering.”

Naast dat Kooloos een samenwerking is aangegaan met Kees Smit, hebben ze afgelopen jaar ook het importeurschap van Joka overgenomen. “Eén van hun USP’s is het uitschuifbare dak van de overkapping, zodat u bijvoorbeeld nog steeds bij uw gevel en ramen komt om deze te lappen of schilderen.” Joka is al jaren één van de merken die Kooloos vertegenwoordigd, maar nu zijn de lijnen nóg korter. “En als we het toch over mooie merken hebben, wil ik ook Corradi nog een keer benoemen, waar wij sinds april 2019 één van de weinige dealers in Nederland van zijn. Het is een echt Italiaans designmerk, gekenmerkt door elegantie en dat ziet u terug in alle details.”

Trends 2020

Dan is het nu tijd om vooruit te kijken: “Wat we veel zien is dat men huizen verduurzaamt. Dat kan bijvoorbeeld met zonwering, screens, rolluiken, nieuwe garageduren, maar ook middels een tuinkamer. Al deze producten en meer zorgen ervoor dat uw woning optimaal geïsoleerd is, waardoor u nog comfortabeler leeft. Binnen én buiten.” Nog zo’n trend is domotica. “Soms denkt men dat domotica nog erg kostbaar is, maar niets is minder waar. U kunt er bijna alles in en om uw huis mee bedienen, vaak via een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone of tablet. Op deze manier haalt u de maximale gebruikerservaring uit uw zon- , huis- en tuinproducten!”

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over wat 2020 ons en u gaat brengen. Dat doen we graag onder het genot van een kop koffie, thee of fris. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow