Met glaswanden van binnen én buiten genieten

Met glaswanden van binnen en buiten genieten

De zomer loopt op zijn einde en dat betekent dat de herfst weer voor de deur staat. Maar de wisseling naar een nieuw seizoen betekent níet dat we niet meer buiten kunnen genieten. Ondanks frisser weer zijn er talloze opties: een warme trui, buitenhaard, overkapping, veranda of bijvoorbeeld het toevoegen van glaswanden aan uw balkon of terras. Daarmee creëert u weer- en windbescherming, om nog langer buiten te toeven. Of juist binnen, met open zicht op uw tuin. In dit blog vertellen wij meer over de voordelen.

Veilige upgrade voor uw woning

U geniet alle seizoenen buiten met glaswanden. Een mooie upgrade voor uw woning en het is nog veilig ook. Met een glaswand, schuif- draaiwand of vaste wand ervaart u direct gemak. En u kiest helemaal zelf hoe u de wand indeelt, waar de deur opent, etc. Let er wel op dat u een ESG gecertifieerde glaswand aanschaft, dat betekent namelijk dat het gehard glas is en van hoge kwaliteit. Wel zo veilig.

Altijd genieten van het buitenleven

Met glaswanden behoudt u een transparante kijk naar buiten. Het is een luxe weer- en windbeschermingssysteem. Heeft u een veranda, overkapping, balkon of geliefd terras? Dan kunt u deze voorzien van glaswanden om het geheel of gedeeltelijk dicht te maken. Daarmee geniet u nóg langer buiten, of juist binnen, het is maar net hoe u daar invulling aan geeft. En het hoeft geen permanente afsluiting te zijn. U draait of schuift ze gemakkelijk open en dicht, afhankelijk van de oplossing die u kiest.

Gemak met glaswanden

Glaswanden zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar, zoals eerder genoemd:

Vraag aan een specialist welk type het beste bij uw woning past en u heeft daar vervolgens een leven lang plezier van! Nog een voordeel? Ze zijn onderhoudsarm en met een speciale coating heeft u er helemaal geen omkijken meer naar. Het enige wat u hoeft te doen, is te genieten. Binnen én buiten.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow