Een Slimme Woning Met Domotica Van Somfy

Met domotica maakt u uw leven makkelijker én comfortabeler, waar u ook bent. Ook draagt het bij aan de gemoedrust, want wanneer u op visite bent en het gaat onverhoopt stormen, zorgt u er met één druk op de knop voor dat uw zonneschermen inklappen. Naast uw zonneschermen bedient u met de domotica oplossingen van Somfy ook uw rolluiken, verlichting, elektrische apparatuur, garagedeuren en hekken eenvoudig met uw smartphone, tablet of pc. Hoe u zo’n slimme woning creëert? Wij leggen het kort uit.

Domotica voor iedereen

Voor ieder vraagstuk is er een oplossing, dat maakt domotica toegankelijk voor iedereen. U hoeft niet meteen u hele huis te koppelen, maar begint gewoon waar u dat wenst. Dat kan het nieuwe rolluik zijn of de garagedeur. Door middel van de gebruiksvriendelijke technologie koppelt u gemakkelijk producten aan of juist af. En de slimme app zorgt ervoor dat u alles binnen één overzicht eenvoudig bedient.

De voordelen van domotica

De voordelen lijken eindeloos, dus we zetten de drie belangrijkste voor u op een rij:

  • Comfort
  • Duurzaamheid
  • Veiligheid

Uw gehele woning met één druk op de knop bedienen biedt comfort. U dimt de lichten vanaf de bank, laat de zonwering zakken vanuit de tuin en opent de garagedeur als u voor uw woning staat. Door uw huis te automatiseren bespaart u ook energie, u kiest zelf wanneer u apparaten in- en uitschakelt. En met het besparen van energie bespaart u door slim gebruik van uw domotica ook geld. Tot slot draagt domotica bij aan de veiligheid van u woning. Bijvoorbeeld door aanwezigheidssimulatie: verlichting die automatisch aan en uit gaat. Of rolluiken die u vanaf u vakantieadres bedient.

De voordelen en mogelijkheden zijn eindeloos, welke oplossing past het best bij u? Wij vertellen het graag!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow