Bouwpakket versus maatwerk, voor welke veranda kiest u?

Bouwpakket versus maatwerk, voor welke veranda kiest u?

“Waarom zou ik veel geld betalen voor een veranda als ik ook goedkoop een bouwpakket kan bestellen?” We erkennen dat dit geen vreemde gedachte is en snappen de vraag. Maar… dit is natuurlijk wel appels met peren vergelijken.

De zomer is bijna voorbij en dan mogen we weer genieten van een nieuw seizoen. En dat kan óók buiten. Het dalende kwik betekent namelijk niet dat we ons direct moeten opsluiten binnen, want met een tuinkamer, pergola of veranda geniet u álle seizoenen van het buitenleven. Dat is ook wat waard toch? Hoeveel? In deze blog vertellen we daar meer over.

Maatwerk is duurzaam, niet duur

Het is natuurlijk onmogelijk om nu met een vaste prijs te komen. Ieder mens is anders en daarmee zijn of haar woonwensen ook. Tel daar een unieke woonsituatie bij op en we hebben algauw te maken met maatwerk. En maatwerk betekent niet automatisch duur werk, maar gewoon het feit dat u een oplossing op maat krijgt. Net zoals de keuken die u in uw huis heeft bijvoorbeeld. Wist u dat u met maatwerk zelfs kunt besparen? Het is een duurzame oplossing, want materialen worden op de juiste maat en hoeveelheid geleverd. Geen onnodig restafval dus.

Een goede montage is het halve werk

Laten we vooropstellen dat er met een bouwpakket helemaal niets mis is. Alleen nadat u het pakket heeft ontvangen, wordt de kwaliteit variabel. Want dan begint het pas: het monteren. En de ene klusser is de ander niet, terwijl een juiste montage net zo belangrijk is als de materialen zelf. Want u wilt toch dat u jaren van uw veranda, pergola of tuinkamer kunt genieten? Zorg daarom voor goed gereedschap, de juiste kennis en een extra paar rechterhanden om te helpen. Zo voegt u uw meerwaarde én kwaliteit toe aan uw project.

De appels & peren

In onze inleiding hadden we het al over appels met peren vergelijken en daar komen we graag nog even op terug. Want tussen een bouwpakket en professioneel geleverde veranda zit nogal een verschil. Wat is dan onze meerwaarde? Kooloos Zon en Huis kiest haar partners en leveranciers persoonlijk uit. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Onze producten moeten naast mooi, bijvoorbeeld ook praktisch in gebruik én duurzaam zijn. Hoe zich dat in de praktijk uit, ziet u terug in onze projecten. Daarnaast werken wij met geschoolde monteurs die een stapje verder gaan. Ze denken mee met de klant en gaan pas naar huis als het project succesvol is afgerond. Én ze laten het natuurlijk netjes achter.

Bent u benieuwd wat wij voor uw woonplezier kunnen betekenen? Of u nu voor appels of juist peren moet kiezen? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak en wij denken graag met u mee!

Pieter Waling helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow