5 redenen voor een tuinkamer

5 redenen voor een tuinkamer

De serre was jarenlang dé oplossing voor het creëren van licht, ruimte en een optimaal gevoel van buiten. En een veranda geeft u extra beschutting. Maar heeft u weleens nagedacht over een tuinkamer? Het grote verschil tussen een serre en tuinkamer is dat de serre volledig geïsoleerd is, terwijl een tuinkamer een (vaak) niet geïsoleerd systeem is. In beide gevallen creëert u extra woonruimte, verlengt u de seizoenen én geniet uit altijd van buiten.

Met een tuinkamer…

1. …creëert u meerwaarde
2. …verlengt u uw binnen- én buitenruimte
3. …zit u midden in de natuur, maar beleeft toch het comfort van binnen
4. …beleeft u alle vier de seizoenen
5. …bespaart u op energiekosten!

De voordelen van een tuinkamer

Dat zijn vijf goede redenen voor een tuinkamer en daarmee sommen we meteen de belangrijkste voordelen op. De lente en zomer zijn seizoenen waarin we doorgaans veel tijd buiten doorbrengen. In de winter daarentegen zitten we vaak achter gesloten deuren. Zonde! Want ook dát is een mooi seizoen. Tuinkamers zijn de perfecte oplossing. Op deze manier kunt u net zoveel tijd ‘buiten’ doorbrengen gedurende winter, als gedurende zomer.

Eindeloze mogelijkheden tuinkamer

Nog een voordeel? Voor een tuinkamer hoeft u niet uw hele woning uit te bouwen en dat scheelt kosten. En wist u dat een tuinkamer ook nog eens heel flexibel is? U kiest zelf waar u de (glazen) wanden wilt hebben. Zo creëert u gemakkelijk extra licht, een ruimtelijk gevoel of brengt u extra frisse lucht in huis door ze open te zetten. Met opties als schuif-, draai- en vouwwanden is bijna alles mogelijk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow