Geïsoleerde garagedeur met aandrijving vanaf €999,-

Van 15 mei t/m 15 september 2018 scoort u bij Kooloos zon & huis een geïsoleerde garagedeur met aandrijving vanaf €999,-. De garagedeur is in één dag volledig gemonteerd en u ontvangt hier maar liefst 10 jaar garantie op. Daarnaast kunt u uw garagedeur uitbreiden met onze actiepakketten.

Gratis zonsensor cadeau bij een terrasscherm!

T/m de maand juli geven wij bij aanschaf van een terrasscherm een zonsensor cadeau! Bekijk onze pagina over terrasschermen voor meer informatie.

STOBAG zomeractie

Van 11 juni tot 31 juli 2018 ontvangt u op verschillende geselecteerde producten van STOBAG maar liefst 10% korting. Wij informeren u graag over de voorwaarden en mogelijkheden.

Garagedeuren actie

Op 29 en 30 juni organiseert Kooloos Zon & Huis de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt en een offerte laat maken, dan loot u automatisch mee voor een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelt, spuiten wij de deur kosteloos voor u in de gewenste RAL-kleur. Ook laten eigenaar Christiaan Kooloos en zijn team diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Meer weten over onze zomeracties? Neem vrijblijvend contact met ons op.