De koude winterdagen zitten eraan te komen en dat betekent knusse avonden samen thuis. Wellicht krijgt u met de feestdagen veel bezoek over de vloer. Of u verheugt zich juist op de gezellige momenten met uw gezin. Tijd om uw huis klaar te maken voor deze gezelligheid! Maar hoe kunt u nu het beste uw woonkamer inrichten? Kooloos Zon & Huis geeft tips:

 1. Kaarsen
  Met kaarsen aan is het al snel knus in huis. Kies voor mooie winterkleuren. Bruin, rood, grijs, donkergroen of donkerblauw, gecombineerd met frisse kleuren zoals wit of crème.
 2. Kussens
  Een paar nieuwe kussen op de bank en uw woonkamer ziet er direct anders uit. Zachte kussens met winterkleuren of bijvoorbeeld winterse afbeeldingen transformeren de woonkamer tot een fijne plek terwijl het buiten koud is.
 3. Dekentjes en tapijt
  In de winter zijn plaids en dekentjes natuurlijk onmisbaar op de bank. Gehaakt, wol of fleece: er is genoeg keuze! Leg ook een tapijtje op de vloer. Zo komt er minder kou vanuit de vloer naar boven en blijft het lekker warm.
 4. Bloemen en planten
  Op de koude winterdagen is buiten zitten uiteraard geen optie. Creëer binnen toch ook een buitengevoel door mooie planten en bloemen neer te zetten.
 5. Accessoires
  Met accessoires kunt u natuurlijk alle kanten op. Koper en hout zorgen voor een warme sfeer en zijn goed te combineren met kleuren naar keuze. Neutrale accessoires van deze materialen passen daarom bijna altijd bij uw bestaande interieur.

Extra tip van Christiaan Kooloos: Raamdecoratie

“Het wordt steeds vroeger donker. U heeft geen behoefte aan pottenkijkers, maar ook geen zin om  al om 17.00 uur met de gordijnen dicht te zitten. Met bijvoorbeeld Twist-gordijnen kunt u hier een mooie middenweg in vinden. De juiste gordijnen en raamdecoratie zorgen daarnaast voor een extra knus gevoel en maken het interieur helemaal af.”

Kooloos helpt u graag mee om een gezellige feestmaand te realiseren. Daarom geven wij tot 24 december 25% op alle raamdecoratie!  Bekijk gerust eens ons assortiment of neem contact met ons op!