Na een fantastische zomer met aanhoudende hoge temperaturen zijn die eerste herfstachtige regendruppels extra vervelend! Het warme zonnetje heeft plaats gemaakt voor koude, grijze regenwolken. We trekken van buiten, terug naar binnen, halen onze winterkleding en regenjas van zolder en bergen de korte broek op voor volgend seizoen. Inmiddels zijn we alweer bijna gewend, de bladeren beginnen van de boom te vallen en dat betekent dat het najaar is begonnen. Maar van buiten, terug naar binnen, dat is toch helemaal niet fijn? De heerlijke zomeravonden in de tuin, barbecue, wijn, vrienden.. Mmmm! Wat nou als we dit zomergevoel langer kunnen vasthouden? Bijvoorbeeld door een tuinkamer, serre of veranda? Lees meer in ons blog!

Planten en bloemen

Helaas leverden we de tuin in voor de warme huiskamer. Een pijnlijk moment in het jaar voor de tuinliefhebber. Toch zijn er mogelijkheden om dat ‘zomergevoel’ ook binnen te ervaren. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie kamerplant in de woonkamer zetten. Of elke week een bos verse bloemen halen. Planten en bloemen zijn hip! En natuurlijk vergeten we de prachtige Nordmann-spar met Kerst niet.

Het beste van beiden

Misschien denkt u nu wel: “help, ik heb helemaal geen groene vingers!” Of heeft u helemaal geen ruimte voor planten in huis en bent u juist zo blij met de extra ruimte die de tuin geeft. Dat begrijpen we wel. Denk dan eens aan de mogelijkheden van een veranda of serre. Met dit verlengstuk heeft u het beste van twee werelden: de warmte van binnen en de ruimte van de buiten. In een serre ervaart u alle seizoenen als plezierig. De eerste sneeuwvlok die op het glas valt of de eerste lentezon die ’s ochtends vroeg uw gezicht verwarmt. De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen u graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkamer, serre of veranda bij u thuis? Neem vrijblijvend contact met ons op.