We hebben al mogen genieten van de eerste mooie dagen van het jaar. En met de zomervakantie voor de deur hopen we dit nog veel meer te kunnen doen. Want er is in de zomer niets zo gezellig als lekker buiten in de tuin te zitten met vrienden en familie. We geven u daarom vier tips voor het zomerklaar maken van uw tuin!

Maak de tuin netjes
Begin met het opruimen en schoonmaken van uw tuin. Verwijder het onkruid en snoei of knip woekerende planten en takken bij. Ook is uw bestrating waarschijnlijk aangeslagen door het winterse weer. Met een hogedrukreiniger is dit gemakkelijk verholpen. Is het schilderwerk van uw schutting, tuinhuisje of garage aangetast door kou en regen? Werk dit netjes bij of kies voor een grondig opknapbeurt.

Breng wat kleur in de tuin
Bloemen en planten zorgen voor een gezellige sfeer in de tuin. Populaire zomerse planten zijn de fuchsia, geranium en hortensia. Informeer voor de afwisseling ook eens bij het tuincentrum over mooie, originele planten.

BBQ
Gezellig barbecueën met familie en vrienden hoort toch wel echt bij de zomer. Kies voor een barbecue die bij u past, of dit nu een wegwerpbarbecue of een luxe variant is. Lees hier ook onze barbecuetips!

Tip van Christiaan Kooloos: zonwering!
“Als het weer een beetje meezit is er niets zo fijn om lekker in de tuin te zitten met familie en vrienden. De inrichting van de tuin moet dan zowel praktisch als gezellig zijn. En daar helpen wij graag bij met onze producten. Deze maand staat bij ons in het teken van zonwering. Hiermee bent u beschermd tegen hinderlijk zonlicht en warmte en kunt u comfortabel genieten van het zomerweer.”

Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op! We wensen u een fantastische zomer!