De Somfy Connexoon is een handig apparaat waarmee u met één druk op de knop al uw Somfy apparatuur kunt bedienen. Op locatie én daarbuiten. Handig voor als u niet thuis bent en het ineens gaat regenen terwijl de zonwering nog omlaag is. Of bijvoorbeeld als u het hek op afstand wil openen. Maar hoe werkt het precies en wat kunnen we ermee?

De Connexoon is een app die kunt bedienen vanaf uw smartphone. Er zijn drie verschillende categorieën: ‘Window’, ‘Terrace’, en ‘Acces’. Iedere categorie heeft zijn eigen applicatie.

Window: voor het bedienen van uw verticale zonwering

De Window app is voor het gebruik van verticale zonwering. Denk hierbij aan screens, rolluiken en buitenjaloezieën. Daarnaast kunt u uw verlichting bedienen en is het mogelijk een tijdsklok in te stellen. De app is ideaal als u de rolluiken op vaste tijden wilt openen, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Ook handig wanneer u een lange periode van huis bent: u kunt de Connexoon zo instellen dat de zonwering vanzelf omlaag en omhoog gaat. Op die manier wekt u de indruk dat er iemand thuis is!

Terrace: muziek streamen vanaf het terras

Voor horizontale zonwering gebruikt u de App: Terrace. Met deze App bedient u zonneschermen, serrezonweringen en pergolazonweringen via uw smartphone. Het is zelfs mogelijk de app te koppelen aan Sonos-apparatuur, zodat u ook muziek kunt streamen op het terras. Op die manier regelt u alles vanuit uw heerlijke tuinkamer!

Acces:

De Acces app is voor de toegangspoorten: alles met een Somfy aangestuurde motor bedient u vanuit deze app. Dankzij Geo-fencing is het mogelijk om in een straal van een aantal meter van de Connexoon automatisch het hek te openen of het licht aan te zetten.

Meer weten over de mogelijkheden van een Connexoon? Bel gerust of kom langs in onze showroom! Neem vrijblijvend contact met ons op.