Deze maand in de spotlights: het project van familie Van der Lingen-van Beek. We hebben bij deze familie een aantal mooie producten geplaatst.

Rolluiken

Dit project bestand onder andere uit het plaatsen van twee rolluiken die voorzien zijn van de Somfy® RS-100 motor. Deze fluisterstille motoren zijn voorzien van obstakeldetectie: wanneer het rolluik naar beneden gestuurd wordt en het onderweg iets tegen komt (denk aan een raam), dan stopt het rolluik automatisch en gaat weer terug omhoog. Dit zorgt ervoor dat de kans op beschadigingen aan het rolluik of raam nihil is.

Een tijdloze markies

Verder hebben we aan de voorzijde van het huis een echte blikvanger geplaatst in de vorm van een markies. Deze luxueuze en tijdloze zonwering past mooi in de stijl van het huis. De markies is voorzien van een wind- en zonautomaat. Als er dan een windje opsteekt en niemand is thuis, zal de markies automatisch invouwen. Dit bevordert de levensduur van de zonwering. Of als de zon juist schijnt zal de markies weer uitvouwen. Zo blijft het in huis lekker koel en hebben hinderlijke zonnestralen geen schijn van kans!

Achtertuin aan het water

De familie heeft een mooie achtertuin aan het water. Een fantastisch plekje om heerlijk van de zon te genieten. Ze wilden graag een veilige plek hebben voor hun kleinkinderen om te spelen, maar toch ook het uitzicht behouden op het water. Daarom hebben wij hen voorzien van een transparant glazen windscherm met glazen loopdeur. Dit scherm is vervaardigd uit gehard veiligheidsglas wat tussen rvs-staanders gemonteerd is. Zo blijft het mooie uitzicht behouden, kunnen de kleinkinderen veilig spelen en kan de familie op een mooie winderige dag toch genieten van een beschutte plek aan het water.