Een goed voorstellingsvermogen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Bij de planning van een nieuwe oplossing voor een buitenzonwering zou dat echter zeer nuttig zijn. Welke kleur doek past bij het huis en van welk design heeft u lang plezier? Dankzij de slimme STOBAG App transformeert uw tablet of smartphone zich in een creatief planbureau.

Wie bij STOBAG een nieuw doek voor zijn zonwering zoekt, heeft een overvloed aan keuze. Met de nieuwe „Brilliant-stoffen“ is het palet nogmaals uitgebreid. In vergelijking met traditionele acrylweefsels zijn de Brilliant-weefsels nog dichter geweven en bieden ze een gladder oppervlak. Daarom zijn ze bijzonder vuilafstotend, uiterst waterresistent en hebben ze extreem hoge UV-beschermingswaarden. De intens schitterende kleuren zorgen vele jaren lang voor een unieke glans.

STOBAG biedt met de nieuw ontwikkelde App voor Apple iOS & Google Android een creatief instrument, waarmee men het effect van de verschillende stoffen uit de collectie direct op de foto van de eigen huisgevel kan vergelijken. De gebruiker kan grenzeloos met kleuren en designs experimenteren en deze op de architectuur en omgeving afstemmen. De App is zeer gebruiksvriendelijk en kan gratis worden gedownload voor smartphones & tablets.

Er kunnen meerdere zonneschermen worden geselecteerd, de verschillende varianten worden opgeslagen en ook meteen via e-mail of Facebook met vrienden gedeeld worden. Extra functies zoals een UV-consulent of het geïntegreerde Zoeken Vakhandelaar bieden verdere nuttige hulp.

Nu meteen de App gratis downloaden in volgende stores:

Zonnescherm Zonnescherm