Aanbieding 1: Tijd voor een nieuwe garagedeur!

Bij aankoop van een nieuwe garagedeur ontvangt u nu t/m 15 december een GRATIS elektrische bediening t.w.v. €500,-.
Sectionaaldeuren draaien in tegenstelling tot kanteldeuren niet naar buiten, waardoor de plaats vóór de garage volledig benut kan worden. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Een Novoferm sectionaaldeur past altijd. Achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen.

Aanbieding 2: Een Connexoon io t.w.v. €169 cadeau

Bij aanschaf van twee draadloos bedienbare rolluiken of zonweringen ontvangt u nu een Connexoon io t.w.v. €169 cadeau!’

Van 15 september tot en met 31 oktober 2018 krijgt u bij aanschaf van twee of meer rolluiken of zonweringen met Somfy io motoren, een Connexoon io cadeau. Met de Somfy Connexoon io wordt uw smartphone de ideale afstandsbediening voor zijn rolluiken, zonwering, garagedeur en verlichting. Met de Connexoon io kunnen deze producten via een app, waar ook ter wereld, worden bediend. Ontdek het gemak van de Connexoon!

Aanbieding 3: Vierde Luxaflex screen gratis

Van 15 september tot en met 15 oktober ontvangt u bij aanschaf van Luxaflex Screens nu de vierde GRATIS!

Luxaflex Screens is een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties. Ze geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen en voorkomen hinderlijke schitteringen. Ideaal bij ruimtes waar beeldschermen worden gebruikt.

Meer weten over onze herfstacties? Neem vrijblijvend contact met ons op.