Unieke solarrolluiken van bubendorff

UNIEKE SOLARROLLUIKEN VAN BUBENDORFF

Rolluiken. Het is niet de eerste keer dat we daarover schrijven. Zo vertelden we over de vijf voordelen van isolerende rolluiken, over hoe u met behulp van rolluiken bespaart op uw energiekosten, over hoe ze uw huis beschermen én we deelden het klantverhaal van familie de Vries. Maar we willen u ook graag het volgende vertellen: hoe u uw huis onderscheidt met de unieke solarrolluiken van Bubendorff.

Unieke en intelligente solarrolluiken

Wat er zo bijzonder aan deze rolluiken? De Bubendorff solarrolluiken kunnen als enige ook aan de noordgevel van uw woning (of kantoor, winkel, restaurant, etc) geplaatst worden, want ze werken op daglicht en zijn geschikt voor elke oriëntatie vanwege de speciale Uv-filter. Deze zorgt ervoor dat de accu altijd oplaadt. En dat is direct nóg een voordeel: u heeft geen elektrische aansluiting nodig, dus ook geen bekabeling van binnen naar buiten. Dat scheelt weer in het boren van gaten door kozijnen of muren.

Duurzame en betrouwbare rolluiken met 7 jaar garantie

Fabrikanten spelen graag op safe en geven vaak twee á drie jaar garantie. Dan hebben wij goed nieuws voor u: op ALLE onderdelen van de Bubendorff solarrolluiken ontvangt u zeven jaar garantie. Dus ook op de accu, zonnecel en motor. U geniet jarenlang van deze betrouwbare rolluiken en dát maakt ze ook nog eens duurzaam.

Nog meer voordelen

De solarrolluiken zijn autonoom, gebruikt u zonder elektriciteit (en dus ook zonder montage van binnenuit), ze zijn betrouwbaar, duurzaam én passen bij elk type woning. Maar dat is nog niet alles. Ze zijn ook nog eens heel slim. Bij stroomstoring blijven de rolluiken namelijk altijd functioneren. Tot slot passen ze overal, want ze worden op maat gemaakt

Bent u benieuwd hoe de solarrolluiken van Bergdorff bij uw woning passen? Kom langs in onze showroom of neem hier contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Christiaan helpt u graag verder!

Plan uw gratis

adviesgesprek

arrow